PDA

View Full Version : Dell laptop rebooting and screen going blank -XP



donatello
12-04-2013,
On my Dell laptop Latitude D620 running XP.

I've been getting messages that my Firefox has been running slow. I followed the recomendations last week - clearing cache and stuff like that. I've been better about powering off at night vs. my usual leave it on all the time.

But yesterday - Tuesday and especially today - Wednesday, the screen has been going blank and or rebooting without cause and or locking up, causing me to power off frequently. So frequently I have to use another computer to post this.

Before giving up today I ran Super Anti-Spyware, Malwarebytes and Avast Anti-virus. The only program to find anything was the first, and it only found ad-tracking.



I found a book USB from a couple years ago when I was here last and booted up to XPud.

It has stayed on - no problems for the last half hour at the XPud screen, which, by the time I gave up on my Dell, would have been impossible to go for that long problem free.

XPud ran through some stuff and here are the results:

3 lines like this, with the first long number being diff each time



[ 6.4453031 sd 2:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: =write through

giving up

ximit: No such file or directory (errno2): unable to connect to X server

ximit: No such process (errno3): Server error

sauth:(argv):1: bad display name "(none):0" in "remove" command

sh: no job control in this shell

sh-4.0#

donatello
12-10-2013,
I keep checking back hoping for some response here.

I'm worried this is a bad indication.



I rebooted again to XPud. After choosing Engish it goes through the routine I mention above.



Today, at eh-4.0#

I typed cd\

I got

>

I tried c:

but got

command not found.



Anyone know how to use XPud?

donatello
12-16-2013,
I think I'll post this in hardware.